ROZVOZ ZBOŽÍ A PŮJČOVNA

STAVEBNÍ NÁŘADÍ, NÁSTROJE, FÓLIE a DOPLŇKY

Máme VŠE co potřebujete do ruky tak, abyste stavební materiál správně zabudovali do stavby.

Pokud najdete něco, co nemáme pro Vás ihned k dispozici, oznamte to na přepážce našim pracovníkům.  Domníváme se ale, že vzhledem k obrovskému sortimentu na našem skladě se to nestane.

  • hladítka, šroubováky, brusky, brusné a řezné kotouče, frézy, Gola hlavice, hořáky, kartáče ocelové a jiné, kladiva, kleště, klíče imbusové a vidlicové, klínky, konzoly, stavební kozy, křížky, řetězy, stahovací latě, lopaty, krompáče, metry, pásma, míchadla, naběračky, plastové nádoby, násady , nože, nýty, palice, pavouk, pila na cihly a tvárnice, pilky vykružovací, pilové plátky, přilby, pytle na suť, rukavice, kolečka, sekáče, skoby, svěrky, škrabáky, štětce, úhelníky, vodní váhy, vrtačky, vrtáky SDS, vrtáky do dřeva, vrtáky do železa, zednické lžíce
  • fólie nopové, parotěsné, paropropustné, parotěsné s hliníkovou fólií,
  • Mirelon
  • fólie kontaktní
  • dilatační pásy

Naše společnost se od roku 1999 opírá o dlouholetou tradici výroby stavebních materiálů v Hranicích. Naši pracovníci mají již několik desítek let zkušenosti s výrobou a prodejem zdících, střešních a deskových materiálů. Jsme progresivní pracovní tým, který Vám profesionálně poradí při výběru vhodného materiálů pro stavbu či rekonstrukci Vašeho domu, bytu.

Samozřejmostí je široká oblast služeb. Pro naše zákazníky disponujeme vlastním vozovým parkem pro přepravu a rozvoz zakoupeného materiálu na místo stavby.